USA trip kapitel 13

Timmarna gick och  vi hade så grymt kul. Men tillslut blev klockan ganska mycket så vi bestämmde oss för att skiljas åt och åka hem. Selena och jag tog hennes bil och Justin och Nick tog Justins bil. Den var grymt cool. En vit ferrari har alltid velat åka i en sådan så ja hoppas det händer! Men ja vi tog ju som sagt bilen hem till Selena och vi var inte ett dugg hungriga och vi orkade faktiskt inte göra någon kvällsmat så det fick bara bli några mackor, fruktsallad och någon god dricka. Jag gick in och tog en snabb dusch och sen satte mig vid tv:en och svappade lite bland kanalerna. Men jag kan ju säga att den svenska tv:en är så mycket bättre! Eller iallafall kanalerna.. Eller så är det för jag är så van vid dom kanalerna där hemma. Men tillslut så kom jag till svampbob och inget slår ju svampbob eller hur? Jag hann sitta i ungifär 10 minuter sen hörde jag hur min mobil ringde igen.
På skärmen stog det Mamma mobil , phu tur att det inte var Cornelia.
-   Hej mamma svarade jag glatt.
-   Hej gumman hur har du det? 
-   Jodå jag har det bra, idag har vi varit ute med Justin och Nick.
-   Några snygga killar? sa mamma och skrattade lite.
-   Haha mamma, Justin Bieber och Nick Jonas 
-   Va? Va vad säger du? 
-   Ja mamma det är Justin Bieber och Nick Jonas
-   Jaha sa mamma lite stumt.
-   Men hur har ni det då?
-   Ja det var lite det jag ringde om, men jag vill inte att du ska bli orolig eller något sånt för det är inte så allvarligt i nuläget..
-   Va? vad har hänt? sa jag nervöst
____________________________________________________________________________________________
Förlåt för jag har uppdaterat så dåligt men hädan efter så kommer det upp ett kapitel per dag och ska försöka göra dom lite längre! Hoppas ni gillade kapitlet endå fast det vart ganska kort
Kommentera för mera
 
 

USA trip kapitel 12

-   Asså jag kan inte direkt bara godta ursäkten sådär på en gång, jag litade på att du inte skulle säga till någon annan men tydligen så kan jag inte göra det i fortsättningen.
-  Men alla skulle ju endå ha fått reda på det i tidningarna? sa hon med lite dryg röst.
-   Ja men det är inte det som är saken, saken är att jag litade på min bästavän men det kunde jag tydligen inte göra! Hejdå sa jag och sedan la på.  Åh! Jag blev så arg. Selena kom in till vardagsrummet och satte sig brevid mig och frågade vad som hänt och jag berättade allt och sen var vi tvungna att åka för vi hade bestämmt en tid med Justin och Nick. Vi tog bilen ner till bion och väntade på Justin och Nick utanför. Tillslut kom dom efter att vi kanske väntat i 10 minuter men det gjorde inte så mycket för då hade vi gått runt och tittat på lite filmförslag. Och vi fasnade verkligen för en som hette "Last Chance". Visst det kanske lät lite som en tjej film men eftersom dom inte kommit så gick vi och köpte 4 biljetter av den filmen. Thih. Vi gädde dom biljetterna och dom undrade vad för jävla film vi hade beställt. Vi gick och visade dom handlingen om den och dom tyckte den verklade ganska bra iallafall. Det handlade om en pojke som var en soldat som tappade bort sig i öknen och sedan vandrar enda hem till Sverige. Och när han vandrar på vägen hem så möter han på en elefant som hjälper honom hem till Sverige. 
Haha låter kanske lite konstigt att en elefant hjälper honom men då menade dom säkert med bärhjälp och att han kan sitta på hans rygg när han blir trött att gå. Bion började om 10 minuter så vi gick och beställde lite snacks till bion.
-Vad vill ni ha då? frågade Justin.
-Jag tar en påse bilar och en påse gott&blandat sa Nick.
-Och jag tar nog varma chips sa Selena.
-Jag vill nog ha en popcorn men jag kommer aldrig kunna äta upp hela själv sa jag.
-Men vi kan dela? sa Justin.
-Är det säkert att du vill ha popcorn då? 
-Japp, hade tänk att ta det endå. 
Sen beställde vi det alla skulle ha och gick in och satte oss i biosalongen.
1, 30 minuter senare 
Bion var ganska bra faktiskt, inte värdens bästa men den dög. Sedan bestämmde vi oss för att gå och äta pizza. Endå fast jag inte var så hungrig så var vi ju tvungen att äta lunch. Jag tog en barnkebabpizza och en cola till det. Jag tog upp min mobil ur väskan för att se om jag hade fått några missade samtal. Hade den inte i fickan så jag slapp när det durrade hela tiden. Jag hade 10 missade samtal från Cornelia, 1 missat samtal från mamma och 1 missat samtal från mormor. Jag la ner den i väskan igen och sedan kom dom andra med sin mat. Dom satte sig ner och började äta så jag gjorde det samma.
-Hallå tyst! sa Nick.
-Vaddå? sa jag efter ett tag vi hade varit tysta.
-  Det är något som durrar sa han.
Jag sträckte mig efter väskan och tog upp min mobil det stog Cornelia på skärmen och jag orkade faktiskt inte prata med henne, var så besviken! Så jag la på och sedan la ner den i väskan igen.
-   Vem var det? frågade Justin.
-   Nä ingen, en gammal vän men vi är inte vänner längre sa jag sedan och tog en tugga av pizzan.
Det gjorde verkligen ont att säga att vi inte var vänner längre eftersom vi hade varit bästavänner i 2 år men hon hade svikit mig så grymt mycket så just nu brydde jag mig inte.
____________________________________________________________________________________________
Tror ni Demi och Cornelia någonsin kommer bli vänner igen?
Kommentera för mera
 
 

Usa trip kapitel 11

 
 
Jag vaknade av att min mobil ringde, jag sträckte mig efter den och såg att det stog Cornelia på skärmen.
-Ah hej det är Demi
-  Hej Demi! Du hade ringt till mig igår, jag var och shoppade med en kompis då och hörde inte att det hade ringt och såg det inte förens idag.
-  Nejokej, men jag har några frågor till dig sa jag lite smått irriterat.
-  Jaokej..? 
-  Du lovade ju att inte säga till någon vad jag skulle göra här, och tack vare dig nu så får jag typ 100 sms varje dag och fatta hur jobbigt det är när det durrar hela tiden. Som tur var så hade jag inte mobilen på mig utan den låg i min resväska. 
Hon blev helt tyst, jag kanske tog i lite för hård men hon hade ju lovat och jag litade verkligen på henne.
-  Ehm men jag har bara sagt det till en enda person och jag litade verkligen på henne sa hon lite ledsamt.
-  Och jag litade på dig sa jag och sedan la på.
Sedan gick jag upp och borstade egenom håret och satte upp det i en knut, tog på mig mjukiskläderna och gick på toa. Sedan gick jag ut till köket där Selena satt och åt frukost.
-  Hej! sa hon och tog en tugga av sin macka.
-  Hejhej sa jag och gäspade och satte mig ner på stolen.
Jag tog en macka och hällde upp lite apelsinjuice. 
-  Vad ska vi göra idag då? frågade Selena.
-  Jag vet inte, jag får ju inte anstränga mig så mycket så har du någor förslag? Själv har jag ju aldrig varit här förut så jag vet inte riktigt vad man kan göra sa jag och skrattade lite.
-  Juste du fick ju inte anstränga dig! Du körde ju Just Dance igår, känner du av något av det idag? sa hon allvarligt.
-  Justjävlar sa jag och kliade lite i håret. Men jag känner inget så det är nog ingen fara.
Sen föreslog Selena att vi skulle ringa till Justin och Nick och hitta på något. Dom ville jätte gära hitta på något. Vi bestämmde oss för att gå på bio och sen äta något gott. Jag hjälpte till att duka av frukosten och sedan gick jag och gjorde iordning mig och la upp lite kläder på ett bord och sorterade det i högar. Idag blev det ett par ljusblå höga jeansshorts och ett vitt linne. Sen mina Jeffryn Campbell skor till det tror jag att jag skulle ta. Jag satte i plattången och sedan började sminka mig lite lätt. Man ska ju egentligen inte ha så mycket smink när man är i solen så jag fyllde bara i ögonbrynen och tog lite mascara. Sen plattade jag egenom håret och gick in och borstade tänderna. Sen var jag klar så jag gick ut till vardagsrummet och tog med mig min mobil och kollade egenom facebook. Hade ungifär 30 nya vänförfrågningar och 50 meddelanden. Jag orkade inte ens kolla på dom för visste att det bara stog att jag skulle hälsa, ta bild osv.. Sedan skrev jag ett inlägg : Säg inte för mycket till den du litar på för den litar också på en annan.. 
Helt plötsligt kommer Cornelias namn upp på skärmen, hon ringde igen.
-Ja hej sa jag och suckade lite lätt.
-Hej igen asså jag är hemskt ledsen,jag ber verkligen om ursäkt. Snälla godta min ursäkt
___________________________________________________________________________________________
Tror ni Demi kommer godta ursäkten?
Kommentera för mera.

Usa trip kapitel 10

-            Vem är det med som kommer? sa jag lite funderasmt.
Men precis då jag sa det så plingade det på dörren. Selena gick och öppnade och in kom Justin och Nick Jonas. Jag vart ganska förvånad för trodde inte han hade tid att vara med sina kompisar, men tydligen så hade han det. Ogash, jag har ju myskläderna på mig. Men jag slängde en snabb blick mot hallen där dom stog och då såg jag att dom inte var "finklädda" och Selena hade också mjukisbyxor på sig så då skulle det ju bara se konstigt ut om jag gick och klädde upp mig haha. Sen kom dom in och vi satte oss till bords. Selena kom med maten och det luktade ljuvligt. Sedan satte hon sig ned också och sa varsegoda. Sen pratade vi om allt möjligt, blandannat att Justin snart ska på turné. Och då ska han börja här i Miami så då åkte han hit lite tidigare så det inte skulle bli så stressigt. Men när vi ätit klart så hjälptes alla åt att duka av och sedan gick vi och satte oss vid tv:en och satte på wii. Vi körde Just Dance 4. Jag är ju inte sådär speciellt bra på att dansa så det såg nog lite roligt ut när det var 3 erfarna dansare och jag som inte alls kunde dansa. Haha men först var det jag mot Justin. Och som ni vet så var jag ju väldigt tävlings-inriktad så jag fick välja låt och det blev Nicki Minaj, Super Bass. Men ja, hur tror ni det gick? Jo jag fick storstryk så Justin mötte Selena istället. Det var väldigt kul att sitta och titta på för man trodde man dansade as bra och såg as duktig ut men egentligen såg man hur rolig ut som helt. Men det var en grymt roligt kväll iallafall och nu var det dags för efterrätt! Jag hjälte Selena och plocka fram och hon hade fixat marängtårta. Min favorit, var helt galen i det. Så direkt när vi satt och började vi skära. Jag ville bara slänga i den men eftersom jag var med folk så kunde jag ju inte se så glupsk ut så jag tog det lugt som alla andra. Sen satt vi och pratade igen i nästan 2 timmar men sen var klockan 23:00 så då var det dags för dom att gå. Vi kramade om varandra och sa hejdå sedan hjälpte jag till att plocka undan och sedan sa vi godnatt och gick till våra sovrum. Jag tog upp min mobil som jag helt glömt bort och såg att jag hade ett meddelande. Men när jag väl låst upp mobilen så hade jag 20 meddelanden. Jag tittade egenom alla och på alla stog det typ : Snälla hälsa till Selena, Kan du ta en autograf till mig, Kan du ta en bild osv.. Då förstog jag genast att Cornelia hade sagt till någon vad jag egentligen skulle göra och det var det här jag inte ville skulle hända. Jag orkade verkligen inte med att få 100 meddelanden och samtal varje dag. Fatta hur jobbigt när mobilen durrar hela tiden. Jag bestämmde mig för att ta tag i det imorgon för jag var ganska trött så jag satte mobilen på laddning och sedan la mig för att sova.
____________________________________________________________________________________________
Vad tror ni hon kommer göra åt saken?
Kommentera för mera
 

USA trip kapitel 9

 
Jag vaknade upp på stranden och där satt Selena och en sjukvårdare brevid mig. 
-Hej hur är det med dig? Undrade sjukvårdaren
-Sådär lite ont i huvud sa jag och reste mig upp.
-Hur ont har du om du kan beskriva det med siffror, 0-10?
-4 kanske sa jag och höjde ögonbrynen lite.
-Okej, jag ska känna lite på ditt huvud säg till om det gör ont.
Sedan började han trycka lite överallt på huvudet men det kändes inte alls. Så därför beslöts sig sjukvåraden att jag inte behövde åka in till sjukhuset, men om det blev värre så skulle jag göra det. Jag fick dock in bära eller anstränga mig så mycket på 2 dagar. Sedan tackade Selena för hjälpen och sedan gick sjukvårdarn där ifrån.
Vi bestämmde oss för att åka hem till huset igen efter den här dramatiska händelsen. Jag vart ganska snurrig när jag stallde mig upp men det kan man ju bli om man ställer sig upp för snabbt. Sen packade vi ihop alla saker och gick tillbaka till bilen. 
-Vad var det som hände egentligen? frågade jag.
-Vi köra vollyboll men några killar sen så sprang du fram när dom skulle göra sista poänget och då fick du bollen i huvudet istället. 
-Jaha, då måste det ha blivit en jädra smäll då sa jag och skrattade lite.
Sedan pratade vi om allt o lite till på vägen hem till huset. Men tillslut så var vi framme. Tog ut alla saker ur bilen och rystade av dom så det inte skulle komma in så mycket sand i huset. Jag gick in och tappade upp en bad och Selena gick in på sitt badrum och duschade av sig antar jag. 
Det var så avkopplande att ta ett bad, tror inte jag gjort det på 2 år nästan eftersom vi inte har något badkar hemma. Jag låg kvar i badkaret i nästan 30 minuter sedan gick jag upp och duschade av mig och shamponerade och balsamerade håret. Sen så sträckte jag mig efter handuken och gick ut och klädde på mig. Det var ju ganska sen nu så jag satte på mig mina favorit mjukisbyxor och min hollister hood. Sen fönade jag håret lite och satte upp det i en hög hästsvans. Sen gick jag ut till Selena och hon var i köket. Hon hade precis lagat klart maten men hon hade dukat till 4 personer... Vem skulle komma mer?
____________________________________________________________________________________________
Vem tror ni det är som kommer på besök?
Kommentera för mera
 

USA trip kapitel 8

Efter ett tag bil åkandes så var vi framme vid Selenas hus. Hon parkerade bilen på uppfarten och sedan gick vi in i huset. Huset var helt magiskt. Vitta väggar och vit design med färgglada tavlor och blommor. Hon visade mig runt i huset och tillslut kom vi till mitt rum. Jag hade ett helt eget rum med dubbel säng. Egen toalett och på toaletten fans det ett bubbelbadkar! Har nog aldrig varit i ett lyxigare hus än det här var.  Jag stallde ner min resväska och slängde mig i sängen. Och vet ni eller? Det var en vatten säng!! 
-Demi kom! Jag ska visa dig en sak skrek Selena 
Jag reste mig upp och gick ut till vardagsrummet där stog hon vid fönstret och tillslut så drog hon upp persienerna.
Och utanför hade hon en stor pool för sig själv och så var det havsutsikt!! Gud vilket drömhus! 
-Ska vi åka till stranden och sen shoppa lite? frågade Selena.
- Ja det kan vi göra, ska bara gå och byta om till bikini och short o så.
-Visst, jag ska  med göra det. 
Jag gick in till rummet tog upp min favorit bikini och sen mina höga shorts och ett vitt linne. Sedan gick jag in på toalletten och bytte om. När jag var klar packade jag ner handduk, solkräm, kokosolja, bodylotion och hårnålar. Sedan gick jag ut till vardagsrummet och där stog Selena och väntade. 
-Klar? frågade hon.
-Yes svarade jag och gick och satte på mig mina vita convorse. Tittade mig snabbt i spegeln och jag såg helt ok ut men tanke på att jag hade flygit och allt det där. Vi tog bilen ner till Miami Beach. Och gud om ni har sätt den stranden på bild på såg det exakt ut så i verkligheten. Vit strand och turkost hav. Så himla fint. Vi tog ut våra väskor ur bilen och promenerade i den varma sanden till något bra sälle där vi kune breda ut oss.
Jag tog av mig kläderna och skorna så jag bara hade bekinin på mig. Sen la vi oss ner och solade en stund till en kille kom fram och klappade på Selenas axel. 
-Hej Selena, kan inte fatta att det är du! Vill ni vara med och spela vollyboll?
-Hej sötnos. Ja det kan vi sa hon och tittade på mig och jag nickade.
Det vart killarna mot tjejerna. Själv var jag inte så atletisk av mig så ja, jag behöver väl inte förklara hur det gick för mig i matchen. Men det stog lika så sista som får ett poäng vinner! Men jag var ganska tävligsinriktad iallafall så ja då kunde jag vara bra. Det var killarna som hade bollen och den ena passar pollen till den andra och han hoppar upp och ska skjuta ner den i marken. Men jag sprang fort fram och fick den rakt i huvudet. Sen kommer jag inte ihåg så mycket mer utan det blev bara svart..
____________________________________________________________________________________________
Hur tror ni det går för Demi?
Kommentera för mera
 

Usa trip kapitel 7

Jag sa inget tillbaka, utan bara slöt mina ögon och tröck hårt i hans hand. 
-    Nödsitvationen räddad! Nu kan ni vara lugna, vi kommer inte kracsha hade bara hänt en liten olycka. 
Jag pustade ut och vart gensast mycket lugnare men mitt hjärta slog fortfarande i 300 för var lika rädd endå. 
- Ser du jag sa ju att du kunde vara lungn sa Justin och slog till mig lite försiktigt på armen. 
Och mycket riktigt som piloten sa så landade vi lungt och säkert. Vi reste oss upp och gick ut ur flygplanet. Gud solen var stek het och jag började ångra att jag inte bytte om till shorts på planet.. Men men. 
- Det var trevligt att träffas sa Justin och kramade om mig.
-Detsamma sa jag och besvarade kramen. 
Sedan gick vi åt varsina håll, Justin hade ju privat skjus och jag skulle med bussen så vi var tvungna att gå åt olika håll. Jag gick först in på flygstationen och väntade på att min väska skulle komma. Det tog en väldans tid innan den kom. Trodde dom hade glömt den men till slut kom den. Jag tog den och sedan gick ut och väntade på att bussen skulle komma. Den kom inte förens 14:30 och klockan var bara 14:15 så jag tog upp min mobil ur fickan och skulle sätta igång den för att ringa till Cornelia och berätta om flyresan och Justin. Men det dröjde inte länge till det började ploppa upp massor med sms i mobilen. Jag öppnade dom flesta och på dom stog det Hej Demi! Jag undrar bara om du vill följa med mig och shoppa någon dag när du kommer hem // Cissie 
Jag rynkade lite på pannan och undrade varför hon undrade det, Cissie var klassens bitch.. Hon brukade alltid vara taskig mot mig men nu vill hon shoppa med mig? Något konstigt måste det ju vara.  
Jag orkade inte läsa egenom alla sms nu så jag letade upp Cornelia i telefonlistan och sedan ringde jag henne.
-Hej du har kommit till Cornelias telefonsvarare, lämna ett meddelande efter pipet så ringer jag upp så fort jag hör det. Och om jag inte gör det, testa och ring igen så får vi se om jag svarar då.. **ppiiiip**

-Hej Cornelia det är Demi! Har värdens historia jag måste berätta för dig ring eller skicka ett sms så fort du hör det är!

Direkt när jag lagt på så kom bussen. Jag la ner mobilen i fickan igen och sedan gick jag på bussen. 
Bussresan var ungifär i 10 minuter så det skulle gå bra. Egentligen hatade jag att åka buss, blev jämt så åksjuk.. Men nu var det ju inte så lång stund så det skulle nog gå bra. 
10 minuter senare
Bussen svängde in på en busshållsplats och där utanför stog Selena och väntade. Jag gick fram till henne och gav henne en stor kram sedan gick vi till hennes bil och jag berättade allt som hade hänt på flyget och att jag träffat Justin. Hon vart väldigt förvånat att Justin inte tog han privatjet och då vart jag med lite fundersam, men saksamma fick ju träffa honom och det var ju så grymt coolt. 
___________________________________________________________________________________________
Varför tror ni inte att Justin flög i hans privatjet?
Kommentera för mera 
 
 

Usa trip kapitel 6

 
Efter 5 minuter kommer Justin Bieber ingåendes i flygplanet. Inom mig var det värdens skrik. Tänk att se Justin i verkligheten liksom. Men personalen sa ju inget hysteri och att man bara skulle beteé sig som vanligt så jag gjorde det. Men sen när han hittat sin plats så insåg jag att det var brevid mig. Då brast jag ut. Omg heej sa jag och kramade om honom. Egentligen var jag inte så stort fan av honom men jag var igen hater. Och min bästa vän Cornelia var värdens största belieber, och det skulle bli så kul att reta henne! 
-Hej sötnos sa han och besvarade kramen.
-Ska du också till Miami? undrade jag
-Yes, ska du?
-Jaa sa jag med stora ögon.
-   Då så, nu är alla ombort på flygplanet och vi måste be er att spänna fast säkerhetsbältena och ha en trevlig flygtur. Tack! ropade piloten ut ur högtalarna
Personalen kom och kontrolerade så alla satt på sig säkerhetsbältena och sedan lyfte vi. Det var 3 och en halv timmas flygresa. Så det var inte så jobbigt. 
- Vad ska du göra i Miami då? frågade Justin.
-J..Jag? sa jag förvånat.
-Ja du! sa han och skrattade.
-Jag ska hälsa på min kompis Selena.
-Jaha vad trevligt. Någon Selena jag känner? frågade Justin.
-Haha jag vet inte, Selena Gomez.
-Jaha jaa henne känner jag! Hon är trevlig. Vi har känt varandra i 3 år nu. Kanske kommer förbi hennes längenhet någon dag, skulle det vara okej? 
-Självklart sa jag och log.
Sedan bläddrade jag egenom filmlistan och hittade "TED" hade aldrig sätt den förut och har hört att den fått bra recensioner så det var väl värt att titta på den nu.  Jag satte på den och sedan i mina hörlurar i öronen.
Men efter ungifär 30 minuter så stängde jag av den. Tyckte inte den var så bra. Gillar inte när folk röker på.. 
Så jag bläddrade egenom musiklistan istället och hittade en lugn låt. Så jag lutade mig tillbaka och tänkte på hur jag betätt mig mot Justin egentligen. Asså omg, du skämdes jag. 
-Eye du! sa jag och petade till honom.
-Aa? sa han och tog ur sin hörlur ur örat.
-Förlåt för att kan betädde mig så konstigt men ja, min bästa kompis pratar alltid om dig och att hon vill träffa dig och nu så fick jag träffa dig liksom. Så ville bara säga förlåt för att jag betädde mig så konstigt.
-Erch det är lungt, jag är van vettu sa han och blinkade med ena ögat och sedan satte i sin hörlur igen.
Jag gjorde detsamma som han. Sedan tänkte jag på hur gullig han var. Och snygg får jag ju inte glömma! 
-   Då får vi be er sätta fast säkerhetsbältet igen, nu ska vi landa. Hoppas ni haft en bra flygtur och vi tackar för att ni valde att flyga med oss ropade piloten ut ur högtalarna.
Jag gjorde som han sa och dom andra också. Jag kände hur planet började luta sig neråt och sedan började det pipa och blinka rött i hela planet. Jag vart livrädd och började storgåra.
-  Få ingen panik! Det är något som gått sönder men vi ska försöka landa så säkert som möjligt ropade piloten ut ur högtalarna igen. Om nu behöver syrgas så finns det framför er. 
Då började jag gråta ennu mer. Känders som vi skulle kracha. Och det var vi säkert på väg att göra.  Justin tog tag i min hand och tryckte hårt i den.
- Ta det lungt, det kommer gå bra sa han sedan och tittade djupt in i mina tårfylda ögon.
____________________________________________________________________________________________
Hur tror ni det kommer gå för dom?
Kommentera för mer
 

Usa trip kapitel 5

Jag rullade ut resväskan till hallen och sedan satte på mig mina vita höga convorse. Bärde ut väskan till bilen och sen åkte vi iväg. 
30 minuter senare

Mamma svängde in i en parkeringslucka vid flygplatsen och hjälpte mig ut med väskan.
-Åh vad jag kommer sakna dig! sa hon och slängde sina armar runt mig. 
-Kommer sakna dig med mamma sa jag och besvarade kramen. 
Jag tog tag i min väska och sedan började gå mot ingången.
-Jag älskar dig gumman skrev mamma från bilden.
-Älskar dig också skrek jag tillbaka.
Sedan gick jag in på flygstationen. Jag tittade på tv aparaterna vilket håll jag skulle gå åt för att komma till Usa, Miami. Usa, Usa,Usa där! Höger var det. Jag började gå och det var en jädrans bit att gå kan jag ju säga. Men tillslut var jag framme vid tullen. Jag fick lägga ner mina nycklar,mobil,halsband mm i en låda som dom skulle kontrolera. Men inget pep som tur var när jag gick egenom tullen. Det är det värsta och pinsamaste som finns. Alla bara glor på en. Jag tog  mina saker igen och sedan gick jag och satte mig och väntade lite tills det var dax att gå på flygplanet. Jag satt där och blädrade egenom en tidning som låg brevid mig. Tror det var aftonbladet. Brukar ju inte läsa sånna tidningar men det fick gå för den här gången så jag kunde fördriva tiden med något. Tillslut var det dax att gå på. Jag gick fram och stallde mig i kön. Den var inte så värst lång kö så det gick ganska fort. Gick in på flygplanet och sedan letade jag efter min plats. Det var en lite lyxigare flygplan den här gången. Men fick en tv framför mig, då man kunde se film,lyssna på musik och spela spel. Grymt nice iallafall. Jag satte mig ner på stolen, satt längst in vid fönstret. Och hoppades på att ingen skulle sitta brevid mig så jag kunde sträcka ut mig lite. Hehe.  Kön bara minskade och minskade och fler personer kom in i flygplanet men ingen av dom satte sig brevid mig. Tillslut var kön slut men dom stängde inte dörrarna. Konstigt var det något fel på planet eller? Flygpersonalen ropade ut genom högtalarna - Tyvärr blir vi lite försenade för vi väntar på en väldigt viktig gäst. När han anländer på planet vill vi inte ha något hysteri, ni ska bara beteé er som vanligt. Tack och hoppas ni får en trevlig resa. 
____________________________________________________________________________________________
Vem tror ni det är som kommer in på planet?
Kommentera för mera

Usa trip kapitel 4

 
Timmarna gick och det blev kväll. Jag ställde klockan på 6:00 och sedan kröp ner i sängen för att sova.
 
**PipPip**
 
Jag gnuggade mig försiktikt i ögonen och sen sträckte mig efter telefonen för att stänga av alarmet. Jag visste att jag var tvungen att gå upp även fast jag inte orkade. Men i bland måste man ju göra saker endå. Jag gick in på toaletten o kissade sen borstade igenom håret lite snabbt och sedan satte upp det i en slarvig knut. Jag gick ut till köket där mamma hade dukat upp bordet med frukost.
-Godmorgon solstråle! sa mamma glatt.
-Godmorgon sa jag och tog en brödbit.
-Hur känner du dig? Är du nervös?
-Nej faktiskt inte. Jag känner mig trygg eftersom pappa är pilot.
-Ja det är bra gumman! Du behöver inte vara nervös sa hon och log.
Jag log lite och sedan åt upp det sista av mackan.
-Tack för frukosten mamma sa jag och drog in stolen och sedan satte in tallriken och glaset i diskmaskinen. 
-Är du säker att du inte vill ha något mer att äta?
-Jadå.
-Okej jag ropar när vi ska åka.
Jag nickade och sedan gick in på mitt rum igen. Jag gick in och tog en snabbdusch, satte på mig underkläder och sedan mina mörkblå hollister mjukisbyxer och en mörkblå munkjacka. Tog upp maskaran och ögonbrynsskuggan som jag lagt ner i resväskan så jag inte skulle glömma det. Sminkade mig lite snabbt och sedan satte upp håret i en hög toffs. Sedan var jag inprensip klar. Gick och borstade tänderna sen var jag klar att åka.
-Nu måste vi åka! skek mamma
Perfekt timing tänkte jag. Jag la ner sminket som jag andvänt och sedan stängde igen resväskan.
____________________________________________________________________________________________
Tror ni någon kommer få reda på vad hon ska göra i USA? Hälsa på en kändis? Tror ni det kommer komma ut? Och vad händer med Demi då?
 

Usa trip kapitel 3

-Jag tycker båda var jätte fina! Men Jeffryn Campbell skorna var nog snyggast.
-Åh tur! Då tycker vi lika sa jag glatt och tog av mig skorna för att gå o betala dom.
-Då blir 1000 kr sa kassörskan.
1000 kronor? Äre ett skoj? Jag var tvungen att säga va en gång så jag inte hörde fel.
-1000 kronor sa kasörskan igen. 
-Men så mycket har jag inte.
-Hur mycket har du då?
-700 sa jag och rynkade på näsan.
-Ja tyvärr så får jag inte sätta ner skorna men vi har 50% imorgon så då kan du ju komma tillbaka svarade kassörskan och sköt tillbaka skorna till mig igen.
-Men vänta! avbröt Cornerlia. Du kan få låna pengar av mig.
-Verkligen? sa jag asglatt
-Verkligen! sa hon och sträckte fram 300 kr till kassörskan.
-Åh tacktacktack!  Du är bäst sa jag och kramade om henne lite snabbt.
-Vill du ha kvittot? frågade kassörskan.
-Ja tack sa jag och tog emot det.
-Ha en bra dag! sa hon och stäckte över påsen till min hand.
-Detsamma.
Sedan gick vi ut ur affären och promenrade hem till mig. 
-Hallå? skrek jag när vi var hemma.
-Hej! svarade mamma skrikandes tillbaks.
Vi gick in till köket och där stog hon och lagade mat.
-Åh hej Cornerlia! Vill du äta här? 
-Nej tack. Jag ska snart gå.
-Jaokej svarade mamma och rörde om lite i kastrullen. Hittade du några skor då? 
-Ja! sa jag och visade henne dom.
-Wow dom var ju jätte fina. Och speciellt till det du har på dig nu sa mamma.
Jag log och sedan la ner dom i påsen igen. 
-Men vi går in till mitt rum sa jag till mamma och gick iväg. Jag satte på datorn och sedan på lite musik.
-Vem var det du skulle hälsa på nu igen? frågade Cornelia.
-Selena Gomez, men du får verkligen inte säga det till någon! För då kommer jag få massor med sms och att jag ska ta bilder,autografer o hälsa till henne o sådär!
-Nej jag lovar! svarade hon seriöst.
-Tummislova? sa jag lite barnsligt.
-Tummislova sa hon och sträckte fram tummen.
____________________________________________________________________________________________
Tror ni Cornerlia kommer säga något till nån?
1 kommentar för nästa kapitel :D
Hope you like it ♥

Usa trip kapitel 2

 
Jag gick in genom dörren men såklart satt ju redan Cornelia där och väntade.  Som vanligt. Jag gick fram till henne och petade henne på ryggen.
-Heeeeej! flög hon upp och kramade mig.
-Hej! svarade jag glatt.
-Ska gå och beställa? frågade jag.
-Det kan vi göra svarade hon.
Vi läste lite på menyerna vad som fanns och kollade på diskerna. Jag vart väldigt sugen på en chokladboll och en latte. Jag gick fram o beställde det och sedan gick jag och satte mig vid bordet och väntade på Cornerlia. Hon kom strax där efter, hon tog också en latte fast en beskvi till det. Vi satt där och pratade om massor olika saker. Vi hade alltid så himla kul. Men sen kom vi ju till det tråkiga. Att jag skulle åka imorgon. Men såklart tyckte jag ju inte att det skulle bli tråkigt att åka men att lämna  Cornelia. Hon som alltid funnits där för mig när jag mått dåligt. Vi har varit bästavänner i 4 år och vi har alltid lite kul. 
-Men vad var det du skulle göra nu igen?
-Vaddå?
-Ja i Usa? 
-Jaha, jag ska hälsa på en kompis.
-Ja juste. 
Jag kunde inte säga vilken kompis det var för det satt folk bakom oss och då skulle dom säkert bli helt hysteriska. Men Cornelia visste redan om vem jag skulle hälsa på så det var ju lugt. Och jag litade på henne till 100% att hon inte skulle säga till någon vem det var.
-Men hur länge blir du borta då? undrade hon.
-Ehm ja det har vi inte riktigt bestämmt en. 
-Har du resfeber då? skojade hon.
-Haha nej jag är faktisk inte så nervös svarade jag.
-Det var ju bra sa hon och drack upp det sista av hennes latte. 
-Är du klar? frågade jag. 
-Japp svarade hon.
Vi gick och stallde undan våra brickor på disksen och sedan gick vi iväg och tittade på skorna. Jag testade båda skorna och frågade Cornelia vilka skor hon tyckte var snyggast.
-Jag tycker båda var jätte fina! Men ........... var nog snyggast.
____________________________________________________________________________________________
Vilka tror ni hon tycker var snyggast? Och vem ska Demi hälsa på i Usa? Kanske har glömt att säga att hon heter Demi men nu fick ni ju reda på det ^^
1 kommentar för nästa kapitel

Usa trip kapitel 1

-Jo det har du ju rätt i. Men ska gå upp och packa lite nu. Tack för frukosten sa jag och sköt in stolen.
-Varsegod.
Jag gick in på mitt rum tog fram resväskan som jag hade stallt i ett hörn och öppnade den. Tog fram lite kläder, min favorit klänning 2 jeans, 2 shorts, 2 t-shirts, 2 linnen, 2 skjortor, 1 jeans väst,1 virkad väst o underkläder. Jag följde mammas tips och inte tog med så mycket kläder. Smink och sånt hade jag lagt ner dagen innan så det var redan klart. Nu var resväskan inprensip helt klar. Bara några få saker jag måste lägga ner imorgon. Men jag var verkligen i behov av ett par nya skor. Så jag började göra iordning mig, plattade håret sminkade mig och satte på mig min svarta byxdress. Sedan tog jag min bruna favorit väska och gick ner till hallen o satte på mig mina skor. 
-Mamma jag går ner på stan endå! skrek jag till henne.
-Jaokej, här får du lite pengar om du behöver kom hon småspringandes med 500 kronor i handen.
-Tack mamma, du är bäst! Sa jag och tog emot pengarna och gav henne en snabb kram. Sedan gick jag ut genom dörren och promenreade ner till köpcenteret. Jag gick och funderade länge på om jag skulle köpa ett par Jeffryn Campbell skor eller och jag skulle köpa ett par virkade ballerina skor. Jag gick och grunnade på det ända till jag var framme vi köpcentret. Jag gick in i en sko affär som hette "Perfect shoues" det var min favorit affär dom hade alla märken allt från Uggs,Jeffreyn Campell, Convorse o massor mer. Jag gick direkt till Jeffryn Campell skorna. Tog fram min stolek och dom vart hur snygga som helst till den här dressen och den bruna väskan. Åh jag bara älskade dom. Men jag var fortfarande lite tveksam. Jag skickade snabbt iväg ett sms till min bästa vän Cornelia. 
* Ska vi ta en fika på stan innan jag åker? :) * skrev jag.
Jag fick snabbt svar tillbaka
*Självklart, är där om 10 minuter :)*
Jag tog av mig skorna och gick och tittade på dom virkade ballerina skorna. Åh dom var också grymt snygga! 
* Ska vi köra det gamla vanliga cafet? Superchafe? :) * fick jag av Cornelia
* Självklart * svarade jag.
Det var vårat absolut favorit café. Där brukar vi alltid fika. 
Jag bestämmde mig för att gå dig, för jag brukade alltid komma sist men den här gången skulle jag minsann komma först. 
____________________________________________________________________________________________
Tror ni hon kommer komma dit först? 
1 kommentar för nästa. Kanske inte så spännande men ni får veta mer om USA resan i nästa kapitel. Och vad hon ska göra där...

USA trip

 
 
**Första dagen på sommarlovet**
 
Jag hör hur min dörr öppnas sakta och jag vänder mig om. 
-Gumman du måste gå upp nu sa mamma och puttade till på min rygg lite försiktigt.
-Varför då? sa jag irriterat.
-För imorgon ska du ju till USA och flyget går ju klockan 8:00 på morgonen så det är bäst att du inte vänder på dygnet nu när du ska upp så tidigt imorgon.
-Jaja jag kommer upp snart, gå ut ifrån mitt rum nu sa jag lite smått irriterat.
-Jag kommer in om 20 minuter igen.
Jag svarade inte utan bara fixade lite med täcket. När jag hörde att dörren stängdes så vred jag mig om och tog upp datorn som låg under sängen. Jag loggade in på facebook och skrev: 
En dag kvar, sen bär det av! Jag fick ganska många likes på en gång. Men ingen visste egentligen vad jag skulle göra. Utan bara Mamma, Pappa och min bror. Och såklart min bästavän då men hon var tvungen att hålla det hemligt. Jag satte mig upp och satte på mig mina pyjamas shorts och en t-shirt. Sedan gick jag upp och ut till köket där mamma hade dukat upp bordet med frukost. 
-Åh vad bra att du kom upp! Jag har gjort frukost till dig, varsegod sa hon och sköt fram lite bröd.
-Tack sa jag och tog en brödbit och började bre den.
-Jag tänkte på en sak, vi bestämmde ju aldrig hur länge du skulle vara borta. Men hur länge tror du att du kommer bli borta? frågade mamma och satte sig vid en stol mitt emot mig.
-Jag vet inte mamma. Jag ringer nog förmodligen till er och berättar.
-Vad bra gumman! Men vi betalar ju såklart kostnaden för samtalen, så det behöver du inte tänka på. Ring när du vill, vi blir så glada vettu.
-Jadå tack! sa jag och log.
-Vad ska du göra idag då? undrade mamma.
-Jag ska nog bara vara hemma och samla krafter till imorgon, kanske gå och köpa lite nya kläder jag har inte riktigt bestämmt mig en.
-Det tycker jag inte du behöver, du får ju om du vill såklart men jag tror du kommer köpa väldigt mycket kläder i USA sen.
____________________________________________________________________________________________
Kommer någon fortsätta läsa?
Kommentera gärna! :D 1 kommentar för nästa

mydreamjb.blogg.se

Här skriver jag en novell om Justin Bieber och hoppas du gillar den o följer den! :D

RSS 2.0